foto

Over Jodocus accountancy

Jodocus Accountancy is in 2008 door mij, Peter Cornel AA, gestart. Na ruim 21 jaar werkervaring bij twee grote regionale accountantskantoren vond ik het tijd worden om weer terug te keren naar de basis, het zelf bezig zijn met de administratie van ondernemers. Dit levert mij niet alleen meer arbeidsvreugde op, maar zo kan ik ook meer voor u betekenen.

Door mijn hulp kan de administratie voor u makkelijker en overzichtelijker worden. Door mijn manier van werken heb ik een compleet overzicht waar uw onderneming en u als ondernemer allemaal tegenaan kunnen lopen. Bovendien ben ik niet afhankelijk van het werk van anderen. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van de dienstverlening en daar heeft u baat bij.

Doordat intern overleg en controle niet nodig zijn, bespaart u ook nog eens op uw kosten en kunnen de door u verlangde diensten sneller worden geleverd.
Natuurlijk kunt u niet alleen voor uw administratie bij mij terecht, maar ook voor uw jaarrekening en fiscale aangiften en allerhande adviezen.