foto

Diensten van Jodocus accountancy

Financiële administraties
Heeft u een schoenendoos of geavanceerd administratiepakket? De administratie op uw eigen computer in uw eigen administratiepakket verwerken, of juist alles geheel uit handen geven en door en bij mij laten verwerken? De keus is aan u want bij mij zijn alle opties mogelijk en staat uw wens voorop.

Fiscale aangiften
Voor alle soorten fiscale aangiften kunt u een beroep op mij doen. Natuurlijk voor uw aangiften omzetbelasting en inkomsten- en/of vennootschapsbelasting, maar ook voor de aangiften dividendbelasting, erf- en successierechten. Daarnaast kan ik u helpen bij het aanvragen van de diverse toeslagen.

Jaarrekeningen
Vanuit de door of voor u gevoerde financiële administratie kan ik de jaarrekening voor u samenstellen. Overigens is de jaarrekening bij mij geen standaard rapport, maar wordt de jaarrekening op uw situatie toegespitst, waarbij een dik boekwerk niet altijd nodig is.

Bedrijfseconomische en fiscale advisering
Ook voor tussentijdse rapportages, advies bij investeringen, het verzorgen van financieringsaanvragen of het opstellen van een ondernemingsplan kunt u bij mij terecht. Daarnaast spreekt het voor zich dat ik uw fiscale positie wil optimaliseren en u tijdig zal informeren als ontwikkelingen op fiscaal of administratief gebied hiertoe aanleiding geven.

Kwaliteitsbeleid
Naast de bovenstaande diensten ben ik tevens actief voor accountants- en administratiekantoren met betrekking tot zowel het opzetten van als het daadwerkelijk invulling geven van kwaliteitsbeleid.